Allmänt
För att kunna handla på lindavega.se måste du ha fyllt 18 år. Linda Vega förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning.
Efter slutförd beställning får du en orderbekräftelse via mail.
Försäljning inom Sverige.

Betalning
Förskottsbetalning. När köpet är genomfört i nätbutiken får du en faktura. Denna betalas via bankgiro eller Swish. När betalningen har kommit in skickas din beställning.

Frakt
Frakt tillkommer och beräknas utifrån tavlans storlek. Frakten tillkommer på fakturan. För att få reda på vad frakten kommer bli innan köp så kontakta mig. Fri frakt vid upphämtning i Malmö.
Leverans inom Sverige med Postnord, DHL eller Schenker.
Ordern skickas inom 4-10 vardagar efter gjord beställning. Därutöver tillkommer fraktbolagets leveranstid.
Ej utlöst försändelse debiteras med 200 kr i frakt- och hanteringskostnader. Linda Vega tar inget ansvar för varor som försvinner, blir stulna eller skadade under transporten.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det datum produkten tagits emot. Om du vill utnyttja ångerrätten meddelas detta via mail till lindavegaart@gmail.com. Ange ditt namn, din adress, ordernumret samt vilka produkter som returneringen gäller. Du behöver skicka tillbaka varan inom 14 dagar från den dag du meddelat att du ångrat dig.

Vid en retur står du själv för fraktkostnaden. Returer ska återsändas på samma vis som den skickades, med samma fraktbolag. Den får ej skickas mot postförskott. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakten.
Produkten/produkterna ska returneras i samma skick och i samma emballage som den levererades i. När jag godkänt att produkten/produkterna är oskadda återbetalas köpet, senast inom 30 dagar från dess att jag mottagit returen.
Om du som kund har hanterat produkten så den kommit till skada och skadan går att reparera så dras summan för reparationen av på det belopp som återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Om du som kund har hanterat produkten så den kommit till skada som inte går att reparera så återbetalas inget belopp alls.

Vid specialanpassad produkt (personlig kanaliserad tavla) gäller ej ångerrätten.

Reklamation
Vid alla typer av reklamationer skriver du till lindavegaart@gmail.com innan någon artikel returneras. Reklamationen görs helst omgående och senast 5 dagar från det att du mottagit din beställning.

Produktinformation

Akvarellmålningar
När en akvarellmålning skapas så används i regel mycket vatten och det resulterar i att pappret kan vara lite buckligt och ojämnt. Detta är charmen med just akvarellmålningar.  

För att bevara din tavla på allra bästa sätt så undvik att utsätta den för direkt solljus.
Alla målningar säljs oramade.

Jag garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, skärminställningar, fotokvalitet samt upplösning.

Jag förbehåller mig rätten att närsomhelst justera priset på produkterna som finns i nätbutiken. Det pris som du godkänner vid din beställning gäller för ditt köp.

 

Integritetspolicy (GDPR)
När du lägger din beställning behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att Linda Vega art lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja avtalet gentemot dig.
Persondata som sparas är följande:
Kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Adress, Postnummer, Ort, Telefonr, ev. mailkonversation.
Beställningar: E-post, Personnr, Adress, Förnamn, Efternamn, Postnummer, Ort, Telefonr.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Jag garanterar att inga uppgifter om dig lämnas till tredje part.

 

Force Majeur
Omständigheter som står utanför Linda Vegas befogenheter hänvisas till Force Majeur. Jag är då fri från alla krav att fullgöra avtal.

 

Övrigt
Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra köpvillkoren. Den version av köpvillkoren som du godkänner vid din beställning gäller för ditt köp.

All text och alla bilder på lindavega.se tillhör mig som rättsinnehavare och får inte laddas ner till en enskild eller offentlig dator för privat eller kommersiellt bruk utan mitt skriftliga tillstånd.

Jag reserverar mig för eventuella tryckfel på denna webbplats och förbehåller mig rätten att ändra eller korrigera när det i sådant fall kommer till min kännedom.