Blommor! Dessa fantastiska juveler från Moder Jord. De är verkligen en gåva från Gaia och de ger oss så mycket välmående och healing. Deras former, deras färger, deras dofter. De är så läkande. En blommas skönhet är så ren och en sann gåva ur kärlek. Precis som vi är unika är varje blomma unik. Den besitter sin egen uråldriga visdom och sin egen energi. Varje blomma har något unikt att berätta för oss.

Vi skapar ett harmoniskt utrymme tillsammans där vi kan få vara kreativa i lugn och ro, utan krav, prestationsångest och stress. Blommorna hjälper oss att varva ner och att bara få vara, i nuet. Blommorna läker och helar och väcker lust och skaparkraft.

Du kommer att få skapa ett arrangemang med snittblommor, där du i samspel med blommorna skapar ert unika arrangemang. Du kommer få känna in, lyssna in och se vad som växer fram, steg för steg. Jag kommer att köpa in de blommor som vill arbeta tillsammans med just er som kommer på denna workshop.

Workshopen inleds med att jag håller en guidad meditation; för att hitta in i oss själva, hitta lugnet, landa i nuet och öppna upp kontakten med blommorna.
Efter det kommer jag visa och berätta om det praktiska, t.ex. hur man snittar blommorna, vad man kan tänka på för att få dem att må så bra som möjligt under sin livslängd, hur man bygger upp ett arrangemang osv. Sedan är det dags för dig och blommorna att börja samskapa.

Ta med dig en egen stabil kruka (utan hål i botten) som är 13-15 cm i diameter och har ett djup på minst 10 cm. Vi kommer att arbeta i hönsnät som vi formar till en ”boll” och stoppar i krukan. Detta skapar stommen som vi sedan sticker blommorna i.

För närvarande finns det inget satt datum för denna workshop. Fyll i meddelanderutan nedan om du önskar bli informerad via mail när denna workshopen hålls igen. Ange texten: "Jag önskar bli informerad när Meditativ blomsterworkshop hålls igen" i kommentarsrutan.

Contact form