Rosen är urmodern.
Hon är fylld av så mycket visdom, kärlek och feminin energi. Hon är mystikern som har de energimässiga nycklarna till de länge förlorade länderna som Lemurien och Avalon. Hon har koder för kärlek, gemenskap, samhörighet, ljuset, kvinnlighet, lätthet, lycka och enhet. Hon är vild, hon är fri, hon är en kärleksfull kraft, hon är styrka och bortom. Hon är livet självt och hon är villkorslös kärlek.

Med hjälp av dans, meditation och måleri så kommer vi under denna kväll gå in i rosens underbara energi.
Rosen är urmodern som besitter så otroligt mycket uråldrig kunskap och förmedlar en sådan underbar healing.

Alla kommer få varsin vacker ros och workshopen börjar med att vi dansar tillsammans med vår ros. Vi låter rosen hjälpa oss att landa i kroppen och låta vår sensuella, feminina energi träda fram och ta plats.
Sedan går vi över i en meditation, där vi låter rosen vila i våra händer. I meditationen vägleder jag er till att få kontakt med rosen. Vad vill den säga till dig? Vad har hon för budskap?
Efter det kommer vi att måla av rosen. Vi kommer måla helt efter vår egen intuition, det kan vara abstrakt, att bara måla en viss del av blomman som tilltalar som mest, måla av den helt och hållet eller på något annat vis. När vi sitter och tar in, tittar på och målar av rosen så kommer vi ännu djupare in i hennes energi och healing. Att låta henne omsluta dig och hålla dig. Låta henne läka dig.
När vi målat klart kommer vi ha en sharing där vi (om man vill) delar med oss av vad vi fått till oss av rosen under workshopen.

För närvarande finns det inget satt datum för denna workshop. Fyll i meddelanderutan nedan om du önskar bli informerad via mail när denna workshopen hålls igen. Ange texten: "Jag önskar bli informerad när Mother Rose hålls igen" i kommentarsrutan.

Contact form